Мисли. Научи. Разговарај. Повежи се. Забављај се. Уживај. @ ФАБРИКА

ФАБРИКА је мулти-функционални простор за догађаје, разноврсне образовне програме, умрежавање и креативан пословни развој.

Fabrika small logo

ПРОСТОР

ЗА ДОГАЂАЈЕ


Модеран отворени простор који се прилагођава потребама разноврсних догађаја. Идеалан за изложбе, семинаре, приказивање филмова, извођења, ревије, коктеле, журке, и све врсте иновативних догађаја.

ЗА ИНСПИРАЦИЈУ


Удобан простор за седење и бар, где можете да разговарате и дискутујете, пробате ексклузивна италијанска вина, креативно се умрежите, или једноставно да се опустите и уживате.

ЗА САСТАНКЕ


Модерна сала за састанке и опрема. Савршена за конференције, предавања и пословне састанке.

УСЛУГЕ

ИЗНАЈМЉИВАЊЕ
ПРОСТОРА


ДОГАЂАЈИ, КОНФЕРЕНЦИЈЕ САСТАНЦи

ФАБРИКА нуди организацијама, компанијама и појединцима могућност да изнајме простор за догађаје, конференције и састанке. ФАБРИКА прилагођава простор Bашим потребама.

ОРГАНИЗАЦИЈА
ДОГАЂАЈА


ОД КОНЦЕПТА ДО РЕАЛИЗАЦИЈЕ

Ако Bам поред изнајмљивања простора треба и организација догађаја, само нам кажите Bашу визију, ФАБРИКА ће Bам то организовати - од почетка до краја, од концепта до реализације, односа са јавношћу, кетеринга и свих пратећих активности.

ДОГАЂАЈИ И
ПРОГРАМИ


ПОСЛОВНИ:

Семинари, конференције, креативни развој тимова.

ОБРАЗОВАЊЕ:

Предавања, курсеви, часови.

ЖИВОТ И СТИЛ:

Дегустације вина и хране, промоције путовања и разноврсних култура, мини сајмови, интеркултурални сусрети, модне ревије, презентације дизајна и архитектуре, уметничке изложбе.