Fabrika Event Space

FABRIKA je kao prostor za događaje okrenuta najviše korporativnim događajima, snimanjima, konferencijama, seminarima, i ostalim vrstama zatvorenih događaja, odnosno događaja koje klijenti organizuju u prostoru.

 

Događaji koji se organizuju za javnost, u organizaciji Fabrike, su prikazani u ovom kalendaru.
Da posetite FABRIKU pozovite 060 475 7776.

februar 2018

16.02.2018

I Love Carnival

Spektakularni FABRIKIN KARNEVAL sa LOCO bendom za sve koji vole karneval!

novembar 2017

29.11.2017

Fabrika Razgovor: Govor tela

Osnova našeg života i zajednice je komunikacija. Delimo je na verbalnu i neverbalnu. Svega 7% naše celokupne komunikacije se odvija putem reči, odnosno verbalno, dok zapanjujućih 93% komunikacije je neverbalno.

15.11.2017

Demistifikacija pisca: Goran Stojičić

Kako je nastala knjiga Besani, od prve priče na Fejsbuku, do objavljivanja knjige, engleske verzije Sleepless, prevoda na slovenački i hebrejski jezik, pripreme trećeg tiraža...

oktobar 2017

29.10.2017

Halloween Monster MASH

Kao i na svakom Fabrikinom festivalu za decu, i ovog puta vas očekuju brojne kreativne radionice, plesni nastupi, magični sadržaj, puno muzike, nagrada, veselja i osmeha!

28.10.2017

Halloween FREAK SHOW

FABRIKA & GIFTpredstavljaju Halloween FREAK SHOW! Bend koji se obožava, simbol ultimativne zabave i autentičnog nastupa, GIFT gostuje u Fabrici, u specijalnom FREAK SHOW izdanju za Halloween.

26.10.2017

Bizi-Bizi: hronična zauzetost

Bizi-Bizi: hronična zauzetost - kako naučiti da traćimo svoje vreme. Nemamo vremena. Nemamo vremena za posao. Nemamo vremena za porodicu. Nemamo vremena za sopstveno zdravlje. Nemamo vremena za prijatelje. Nemamo vremena za obrazovanje, za odmor... Praktično, nemamo vremena nizašta! A gde je vreme otišlo?

12.10.2017

Aktivna mobilnost: Biciklom do boljeg zdravlja, veće slobode

Aktivna mobilnost: Biciklom do boljeg zdravlja, veće slobode i zdravije okoline Da li ste znali da redovno hodanje i/ili vožnja bicikla smanjuje za 10% rizik od prerane smrti i nezaraznih bolesti?

jul 2017

17.07.2017

Ron Ashtiani u Beogradu: The Art of Art Direction

Ron Ashtiani, osnivač i CEO studija Atomhawk, zaslužan za koncept art i vizuale u igrama poput Marvel’s The Avengers, Mortal Kombat i Eve: Valkyrie, govoriće u Beogradu na poziv Nordeusa.

jun 2017

29.06.2017

Tajna Ličnog Brendinga

Kakav je put do uspeha kroz licno brendiranje? Dva poznata

21.06.2017

Kako učimo da plivamo?

Digitalne vode se neprestano menjaju i razvijaju, a mi konstantno učimo da plivamo. Pričaćemo o tome kako digital menja okruženje, posao, ljude, navike, zabavu... marketing! Kako se prilagoditi tržištu? Kako prodati ideje? Zašto je pshihologija važna? Kako digital može biti vodeći u kreativi i kampanjama? Zašto je ponekad potreban

15.06.2017

Igor Rakić: FABRIKA MISLI - Kako nastaju naše misli i odluke

Igor Rakic, osnivač Škola Intelektualnih Veština i motivacioni govornik, održaće predavanje o tome kako vidimo stvarnost, kako je spoznajemo, filtriramo i zauzimamo stav prema njoj. Predavanje će biti u formi dijaloga sa puno primera iz života i marketinške prakse kako bi učesnici stekli uvid u to kako se

maj 2017

27.05.2017

Majske čarolije za decu

Kao i na svim sjajnim Fabrikinim dečijim dogadjajima, i ovaj put: - mnoštvo kreativnih i zanimljivih RADIONICA, za male i velike :) 1. Naš stalni i sjajni partner za radionice, International Primary School Belgrade ce imati 3 radionice: za najmladje sa super šarenim plastelinom, za kreativno izražavanje kroz crtanje i pravljenje raznih prolećnih kreacija, i specijalna radionica za čitanje i maštanje!

25.05.2017

Haos i harmonija

Ovaj put nas na Razgovoru u Fabrici očekuju tri specijalna gosta: Danijela Pantic Conić, Aleksandar Jakovljević, i Milica Pićurić, koji će pričati o tome kako stvoriti harmoniju iz haosa, u komunikaciji, poslu, životu.

18.05.2017

Slavimir Stojanovic Futro : Kako komplikovati jednostavno?

Slavimir Futro ce nam pricati o tome kako je prilagodio, odnosno preveo svedsku estetiku na domaci, balkanski jezik, pun ironije, satire i humora.

mart 2017

04.03.2017

Kids Aperitivo

Fabrika & The International Primary and Nursery School Belgrade invite you to a fabulous Aperitivo for kids and adults, with special fun cocktails for children, confetti, frappe (Italian carneval pastry), fun games and music, and lots of space to play and interact.

februar 2017

21.02.2017

Red aperitivo

Red aperitivo: red lights, red wine, red cocktails, red mood ... But not to worry white wine lovers, we've got you covered :) From 8 PM, with cosy drinks and candles, enjoy the screening of award winning short movies by Paolo Magris from Trieste, Italy: “A te sola

decembar 2016

03.12.2016

Scriani Saturday Night Fever

Disco & Wine Booogie night @ FABRIKA with Scriani vinicola wines from Verona, and the best disco music!

oktobar 2016

30.10.2016

Magical Halloween Party

We invite you to a Magical Halloween Party, with music, dancing, films, arts and crafts workshops, fun and games, fantastic Igor's Spooky Magic Show, and lots of candy!

septembar 2016

21.09.2016

Building Bridges for Peace

H.E. Mr Arne Sannes Bjørnstad, the Ambassador of the Kingdom of Norway in Serbia, will give the key note speech for the “Building bridges for Peace” event. The Ambassador will talk about Fridtjof Nansen's heritage and his work with refugees. He will also discuss what we can learn from Nansen's experience and how to apply it to today's migrant crisis.

jul 2016

15.07.2016

Dokufest Short Movies Screening / Music Dj Brka 15-07

FABRIKA and DRUGSTORE proudly present DOKUFEST short movies screening from the International Documentary and Short Film Festival in Prizren, Kosovo, Edition 15.

jun 2016

05.06.2016

Dečiji Letnji Karneval / Kids Summer Carneval

Maskirajte se u omiljene junake i dođite na trke Astrinim automobilčićima i kreativne radionice izrade maski i nakita, crtanja i igranja, čitanja, kubanskog plesa.

maj 2016

18.05.2016

Veče posvećeno Dekameronu Đovanija Bokača

Italijanski Institut za Kulturu u Beogradu i Fabrika Vas pozivaju na veče posvećeno Dekameronu Đovanija Bokača. Uživajte u sjajnom izvođenju pozorišne trupe PASCO Project uz vrhunsko italijansko vino, u jedinstvenom ambijentu i opuštenoj atmosferi.

12.05.2016

E-Turizam Chill Out Party

E-Turizam Konferencija Chill Out Party @FABRIKA Chat & Drinks uz L & A Acoustic Band Rock, Pop, House, RnB muziku!

april 2016

28.04.2016

Spring Fling Aperitivo @Fabrika

Spring Fling Aperitivo @ Fabrika Naša divna italijanska vina u jedinstvenom ambijentu, uz tipične italijanske zalogaje, dobru muziku i društvo.

24.04.2016

Uskršnje Radosti za Decu

U susret Uskrsu Fabrika organizuje još jedan događaj posvećen deci: Piu Piu Hop Hop Žurku za Zeke i Piliće :)

14.04.2016

WineLynx Aperitivo at Fabrika

Sva WineLynx vina na čašu - super prilika da probate razna vina i da uživate u njima uz tipične italijanske zalogaje, dobru muziku i super društvo.

mart 2016

20.03.2016

Kid's Green Storytelling Party at Fabrika

Pozivamo sve vile i vilenjake da dođu na fantastičnu Zelenu Žurku u Fabrici, sa puno zabavnih radionica, muzikom, predstavom, igranjem, zelenom hranom i sokićima, i specialnom potragom, sa one strane duge, za sjajnim ćupom punim blaga!

18.03.2016

Green & Gold Party with Miss Millie at Fabrika

Zelena i Zlatna žurka u Fabrici sa Miss Millie disco muzikom, specijalnim zelenim i zlatnim koktelima, promo cenama za Jameson Irish Whisky i Guinness pivo, puno iznenađenja i sjajnom atmosferom!

februar 2016

25.02.2016

WineLynx Happy Hour at FABRIKA

Happy hour with fabulous prosecco, wine & cocktails at special prices! Happy hour sa sjajnim proseccom, vinom i koktelima, po specijalnim cenama!

07.02.2016

Kid's Carnival

Dođite na Fabrikin karneval za decu! Kontinuirane Carnevale radionice: Decu očekuje radionica za izradu maski i kostima koju vodi Obrazovni sistem Kreativno Pero. Zatim face-paintting i aktivnosti sa plastelinom u sekciji International Nursery School of Belgrade. Berlitz Centar za učenje jezike će kroz igru naučiti decu italijanski i razne karnevalske igre. Ove radionice ce trajati od 15h do 20h, te pozivamo decu da učestvuju u što više aktivnosti.

06.02.2016

Carnevale @ Fabrika

Fabrika Vam sprema muziku, plesače i zabavljače, izbor za najbolju masku, sjajnu karnevalsku hranu, piće i atmosferu, kao i specijalno iznenađenje! Dođite maskirani, a možete da iznajmite, kupite ili osmislite svoju masku @ Fabrika.

januar 2016

30.01.2016

Foto ekspedicije u srce Afrike i Amazonije: rad u posebnim uslovima

Pozivamo Vas na predavanje, razgovor i druženje: Foto ekspedicije u srce Afrike i Amazonije: rad u posebnim uslovima Likovni umetnik fotografije, Mario Leone Bralić, će pričati o interkulturalnoj komunikaciji i posebnim tehnikama rada i fotografisanja Maasai plemena u Tanzaniji i Keniji, i Yanomami plemena u Venecueli, Kolumbiji i Brazilu.

decembar 2015

23.12.2015

Sparkling Sushi & Prosecco Party

GoSushi & WineLynx vas pozivaju na Sparkling Sushi Party hosted by FABRIKA GoSushi chef će uživo spremati i služiti raznovrstan i izvanredan sushi, dok će Vam WineLynx ponuditi nekoliko vrsta sjajnog italijanskog penušavca, od klasičnog i roze prosecca Le Manzane, do ekskluzivnog La Fuita Rive i organskog prosecca, sve uz super muziku i atmosferu @ FABRIKA.