Apave

Kompanija Apave VerTech je uspešnu 2015. godinu proslavila u Fabrici, i uz dobru muziku, hranu i piće nazdravila još uspešnijoj 2016. godini.

Preko 120 gostiju je uživalo u atmosferi, a tome je doprinelo i osvetljenje koje je za ovu priliku bila usklađena sa korporativnom bojom kompanije, zelenom. Goste je čekao ekskluzivan proseko dobrodošlice, elegantan švedski sto, prijatna muzika, i raspored stolova koji je poboljšao druženje i opuštanje.

Kompanija Apave već 150 godina predstavlja pouzdanog partnera i lidera u oblasti upravljanja rizicima koji svojim klijentima obezbeđuje kompletan opseg tehničkih i intelektualnih usluga u oblasti projektnog menadžmenta, inspekcije, tehničke podrške, testiranja i merenja, obuke i konsaltinga.

Kompanija Apave VerTech d.o.o. osnovana je 2013. godine kao deo Apave Grupe. Kompanija Apave VerTech d.o.o. ovlašćena je za sve poslove Apave Grupe, a u skladu sa potrebama srpskog tržišta naša kompanija posebnu pažnju posvećuje ispitivanju bez razaranja (NDT – Nondestructive testing), kao i visinskim radovima ( Rope Acces ).

OSTALI DOGAĐAJI