Carnevale di Belgrado

Jedinstven događaj u Beogradu - veliki karneval, sa venecijanskim kostimima, maskama, šminkom, organizovan u isto vreme kao i Karneval u Veneciji, ali sa beogradskom dinamikom, šarmom, humorom.

Za ovu priliku u Fabrici smo napravili nekoliko štandova za hranu, da gostima ponudimo specijalnu karnevalsku italijansku hranu, koju su spremili Harmonija ketering, Amaretti Pasticceria Italiana, SoSoSweet, i Eatalian Belgrado.

Da bi dočarali atmosferu karnevala, goste je dočekivao klovn na štulama, igrači i igračice pod maskama, žongler sa vatrom, mnoštvo konfeta, a stvorili smo i kutak za gataru koja je čak na dva jezika proricala sudbinu gostima i gledala u karte.

Takmičenje za najbolju masku je vodila modna agencija Fashion Select, uži izbor takmičara-gostiju je odlično zabavio publiku, a dobitnici prve 3 nagrade su otišli ne samo sa velikim aplauzom i osmehom, nego i sa WineLynx ekskluzivnim vinima i prosekom.

Karneval označava oslobađanje od zime, dolazak proleća, oslobađanje pozitivne energije, a Fabrika postaje mesto gde vladaju maske, boja, muzika, uživanje u životu, i dobro raspoloženje, kako tradicija i nalaže.

OSTALI DOGAĐAJI