e-Turizam

12.05.2016.

"e-Turizam konferencija" o primeni interneta i novih tehnologija u turizmu održana je u Fabrici, u organizaciji "TEMMS Consulting"-a i "Tourism Management and Consulting"-a. Oko 150 učesnika treće po redu "e-Turizam" konferencije imalo je priliku da sazna od najuspešnijih profesionalaca iz prakse kako koristiti internet i društvene mreže za promociju i prodaju turističkih sadržaja, hotela i destinacija. Konferenciju su obeležili entuzijazam posetilaca, dobra organizacija, kao i mnoštvo korisnih informacija i pozitivnih komentara. Za potrebe konferencije Fabrika je postavila stolice za udobno sedenje za 100 ljudi u centralnom delu, dok su se ostali još udobnije smestili u ‘’lounge’’ deo. Predavači su bili na bini Fabrike, prezentacije su puštali na velikom projektoru i platnu u centralnom delu. Svi posetioci, mahom predstavnici turističke privrede, studenti turizma kao i predstavnici medija, su imali veoma dobru vidljivost i mogli odlično da čuju predavače zbog najnovijeg ozvučenja koje je Fabrika koristila. Tokom pauze, u levom delu Fabrike postavljen je švedski sto, dok su kafe pauze i druženje bile u barskom delu. Posle konferencije, prostor je transformisan u opušten ‘’lounge bar’’, gde su se predavači i posetioci družili uz odličnu muziku L&A Acoustic band-a i piće.

Srbija za mlade je udruženje koje ima za cilj promovisanje i popularizovanje receptivnog turizma uz osvežen, kreativan i inovativan pristup prilagođen mladim i aktivnim ljudima. Poseban aspekt delovanja je usmeren na povezivanje sa mladima iz inostranstva i njihovo uključivanje u programe Srbija za mlade i upoznavanje sa turističkom ponudom Srbije.

TMC – Tourism Management and Consulting je multidisciplinarna specijalizovana agencija koja vrši pružanje usluga turističkog menadžmenta, konsaltinga i edukacije, marketinga i promocije u turizmu. Agencija TMC je naročito specijalizovana za onlajn menadžment i marketing u turizmu, namenjen destinacijama i turističko-ugostiteljskim objektima. Agencija se bavi i edukacijom kroz obuke u vidu kurseva i seminara u sticanju veština i znanja o digitalnom marketingu u turizmu.

OSTALI DOGAĐAJI