Endava Tech Meetup

Međunarodna IT kompanija Endava organizovala je svoj prvi Tech Meetup u Beogradu u Fabrici za preko 150 profesionalaca iz IT sektora. Direktor digitalnog sektora kompanije Endava, Justin Marcucci govorio je o najnovijim inovacijama u digitalnom svetu. Učesnici su imali priliku da čuju kako posluje kompanija Endava koja za svoje klijente osmišlja, dizajnira i primenjuje nove digitalne platforme koje imaju za cilj da olakšaju poslovanje i klijentu i korisnicima.

A posle predavanja, uz koktel i u opuštenoj atmosferi, su razgovarali sa svetski poznatim ekspertom o najboljim primerima transformacije, o pristupima i načinima koje Endava kao kompanija upotrebljava kako bi njeni klijenti ostvarili kvalitetno digitalno poslovanje i izuzetno iskustvo za krajnje korisnike.

Za ovaj događaj Fabrika je imala binu za predavača, nekoliko projektora, Tweet wall, pojačan Wi-Fi, snimanje i live-streaming, i konferencijsko sedenje, a onda je za koktel i druženje promenjen raspored u opuštenu barsku postavu. Sve je bilo usklađeno sa korporativnom bojom kompanije Endava, narandžastom: osvetljenje i spolja i unutra, cvetna dekoracija i piće dobrodošlice - sveže ceđena pomorandža.

Endava je jedna od najbrže rastućih IT kompanija u regionu koja je 2015. objavila strateško pripajanje sa firmom PSTech, baziranom u Srbiji, koja se bavi pružanjem IT usluga uz specijalizaciju u razvoju softvera i rešenja za telefonske kompanije i kompanije visoke tehnologije kako u Silikonskoj dolini, tako i u Nordijskoj regiji.

OSTALI DOGAĐAJI