Kid's Green Storytelling Party

20.03.2016.

Za dan Sv. Patrika, koji je ujedno bio i svetski dan pričanja priča, Fabrika je sa svojim glavnim partnerom, International Primary and Nursery School Belgrade, organizovala još jedan uspešan događaj za decu, sa mnoštvom kreativnih radionica, predstavom, balonima, konfetima, maskama, i super druženjem.

Deca u posebno uživala u radionici kreativnog pričanje priča koju je organizovala International Primary and Nursery School Belgrade, kao i njihovoj najpopularnijoj radionici sa plastelinom. Ovo je ujedno bilo i sjajno predstavljanje bogatog letnjeg programa ove izuzetne škole.

Berlitz Škola Stranih Jezika je predstavila takođe svoj letnji kamp, i deca su imala priliku da učestvuju u raznim kreativnim igrama.

Malu publiku je oduševila predstava pozorišne trupe Maximus Art, o lisici i životinjama u šumi, a osoblje Fabrike je bilo obučeno i maskirano u skladu sa temom, kao zelene vile i vilenjaci.

Fantastična plesna grupa Irish Dance Academy Belgrade je nastupila pred oduševljenim gostima, pokazavši tradicionalne irske plesove, a onda su deca imala priliku da nauče kako da lupkaju nogicama i da prate irski ritam.

Kao i na svakom događaju, hrana je pratila koncept, te su Poslastičarnica Sladoled i SoSoSweet pripremili specijalne zelene slatkiše.

Za decu Sv. Patrik predstavlja takođe lepu priliku da se smeju, igraju, raduju i da im taj dan donese puno sreće u obliku slatkiša, igre, osmeha i poljubaca.

OSTALI DOGAĐAJI