KPMG

Izvanredna firma KPMG Srbija je u Fabrici proslavila i obeležila veoma uspešnu 2015. godinu, i nazdravila još uspešnijoj 2016. godini.

Preko 200 KPMG zaposlenih i klijenata je uživalo u sjajnoj muzici No Comment benda, hrani, piću i veseloj atmosferi.

Fabrika je za ovu priliku uskladila sva svetla, unutra i spolja, sa korporativnom bojom KPMG, plavom, a goste je čekao ekskluzivan proseko dobrodošlice.

KPMG International mreža firmi osnovana je 1987. godine, i danas broji 156 profesionalnih firmi i više od 152.000 zaposlenih koji pružaju usluge iz oblasti revizije, poreskog i finansijskog savetovanja.

KPMG posluje u Srbiji od 1996. godine, i ima 180 zaposlenih stručnjaka iz oblasti revizije, poreskog i finansijskog savetovanja koje predvodi tim od sedam partnera.

Klijenti su domaće i multinacionalne kompanije koje posluju u Srbiji, ali i državna preduzeća i institucije. Na ekspertizu KPMG Srbija oslanjaju se i domaći i strani investitori koji žele da prošire svoje poslovanje u regionu.
KPMG svim svojim klijentima pruža usluge u skladu sa najvišim svetskim standardima nudeći jasna i praktična rešenja za probleme koji stoje na putu realizacije njihovih poslovnih planova.

OSTALI DOGAĐAJI