Qatar Airways New Year's Cocktail

New Year's Celebration Cocktail

12.12.2015.

Qatar Airways, najbolja aviokompanija 2015. godine, proslavila je veoma uspešnu i nagradama bogatu 2015. godinu u Fabrici, i predstavila uvaženim kolegama i klijentima nove i specijalne ponude za sledecu, 2016. godinu.

Za ovu priliku, boje Fabrike su odražavale korporativnu boju Qatar Airways, bordo-ljubičastu. Osvetljenje je bilo ljubičasto, osoblje je nosilo ljubičaste ešarpe, a koktel dobrodošlice je bio ekskluzivan roze proseko.

Prezentacija Qatar Airways ponude je predstavljenja na velikom platnu, a na bini je posle izabran srećan dobitnik Qatar Airways nagrade. Preko 150 gostiju se prijatno družilo uz sjajnu koktel hranu, ekskluzivno piće i opuštenu muziku.

Qatar Airways je u 2015. godini izabrana za najbolju aviokompaniju na svetu, po treći put, a pored toga je dobila i brojne druge nagrade. Važi za najluksuzniju aviokompaniju, sa pet zvezdica.Lansirana 1997. godine, Qatar Airways je jedna od najmlađih globalnih aviokompanija koja leti na svih šest kontinenata. Takođe je aviokompanija koja najbrže raste i širi broj letova, zaposlenih, i svoju flotu. Letovima povezuje preko 150 destinacija širom sveta, i ima neprevaziđen kvalitet usluge.

OSTALI DOGAĐAJI