Sberbank

Nezaboravna proslava kraja 2015. godine je dogadjaj koji je SBERBANK organizovao u Fabrici, za 450 kolega, klijenata i drugih uvaženih gostiju. Loco Bend je svojoj muzikom napravio fantastičnu atmosferu, a na bini im se pridružio i jedan od direktora Sberbanke, kao i nekoliko poznatih ličnosti iz sveta finansija u Srbiji.

Tema proslave je bila muzika osamdesetih godina, te je u Fabrici bilo puno postera muzičara koji su obeležili tu deceniju. A osvetljenje i boje su bile usklađene sa korporativnom bojom Sberbanke, zelenom.

Sberbank je jedna od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vodeća banka u Rusiji sa tradicijom od preko 170 godina poslovanja. Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mikro, mala, srednja i velika preduzeća.Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe je prisutna na 11 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe posluje sa ukupno 288 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih.

OSTALI DOGAĐAJI