Sparkling Sushi & Prosecco Party

23.12.2015.

Ekskluzivan događaj za ljubitelje izuzetnog sušija i najkvalitetnijeg proseka, organizovan u Fabrici, kao spoj opuštenog druženja i uživanja u hrani i piću, u modernom i inspirativnom prostoru.

Go Sushi majstor je za goste spremao suši na licu mesta, a WineLynx je svoju ponudu 5 različitih vrsta proseka upario sa ukusima, te su gosti imali priliku da uživaju u pet "gangova" sušija i pet vrsta proseka.

Go Sushi je ovom prilikom predstavio i nekoliko novih i inovativnih tipova sušija, sa kozijim i plavim sirom, dok je WineLynx predstavio svoj organski proseko, Native, uz ovu sjajnu selekciju.

Go Sushi, WineLynx i Fabrika su za sve goste pripremili i poklon iznenađenja: unikatne tanjire za suši, rađene specijalno za ovu priliku, koje su gosti nosili kući, kao uspomenu na nezaboravno druženje i fantastične ukuse.

Neki gosti su takođe otišli kući kao srećni dobitnici u nagradnoj igri, gde su nagrade bile WineLynx proseko, Go Sushi večera i popust na organizaciju događaja u Fabrici.

WineLynx je kompanija specijalizovana za uvoz i distribuciju italijanskih vina iz malih porodičnih vinarija, gde je proizvodnja strogo kontrolisana, tradicionalna i organska. Wine Lynx nudi fantastično vino, inspirativne događaje i usluge.

Go Sushi je konceptualno nova, moderna suši usluga, sa restoranima i dostavom, inovativnim pristupom sušiju i brendiranju. Go Sushi nudi najkvalitetniji suši, koji spremaju specijalno obučeni majstori, sa najsvežiijim sastojcima.

OSTALI DOGAĐAJI